Fagtrykk golfen 2024

Fagtrykk Golfen 31.07.18

Fagtrykkgolfen er blitt vårt viktigste sosiale treffpunkt for å bli kjent med klubben. Turneringen er et lavterskel tilbud som egner seg for alle uavhengig av hcp. Fagtrykkgolfen er en fin turnering for å bli kjent med andre medlemmer i vår klubb. Spilleformer veksles fra uke til uke, i Golfbox vil det være satt opp hvilken spilleformer som er satt opp på gjeldende påmeldinger. Hver runde spilles over 9 hull, tirsdager kl. 1800. Så blir det tidligere på høsten når mørket tar oss. (se påmeldingen i Golfbox)

På grunn av gledelig stor oppslutning, setter vi opp tee time på formiddagen og på ettermiddagen. Turneringsstart på formiddagen er 0930 og starter fra hull 1. På ettermiddagen starter vi «Shot gun» fra alle hull.

På lenken under ser du en oversikt over spilletyper og spilleformer.

spilletyper-og-spilleformer-2023

Turneringen er åpen for gjestespillere.