Roar Johansen

Roar Johansen er daglig leder i Alta Golfklubb.

Årets klubbtur går til solfylte Almeria i Spania

Valle del Este ligger sør for Alicante, bussen som frakter oss fra Alicante flyplass til hotell og retur blir tilpasset både flybilletter fra SAS og Norwegian.

09.april fra Alta DY 329 og videre fra Gardermoen DY 85321 lander Alicante 1505. SAS SK 4409 og videre med SK 4675 lander 1455

Fra Alicante 16.04 har Norwegian  DY 1791 kl 1120 videre fra Gardermoen DY 328 1945. Om man velger annet selskap pass da på at flyet ikke går mye tidligere enn 1120.

For de som ønsker å forlenge eller dra ned i forkant må man tilpasse disse tidene for buss avganger som er satt opp.

Om det er noen som lurer på noe er det bare å ta kontakt.

Valle del Este- Alta des 2024 pdf

Roar Johansen

Roar Johansen er daglig leder i Alta Golfklubb.

Les flere innlegg

Spilleformer

Det er kommet inn ønske til klubben om flere spilleformer spesielt på Fagtrykkgolfen. Turneringskomiteen jobber med saken og det vil kunne sees i Golfbox når