Roar Johansen

Roar Johansen

Roar Johansen er daglig leder i Alta Golfklubb.

Låneutstyr og ballautomaten

Facebook
Twitter

På grunn av uønskede hendelser den siste tiden ser vi oss nødt til å stenge ballautomaten etter plukking. Alt av låne utstyr blir låst inn. Vi må også kutte ut utlån av frisbee. Uønskede hendelser er, plukking av range baller på rangen og tar de med på hull 5 og slår ut. Kaster køllene i skogen. Knekt til sammen 22 puttere. Knekt til sammen 9 7èr jern og 54 gradere. Blod i rangehuset, kommer mest sannsynlig av uvettig bruk av køller. Mistet ca 80 frisbee discer. Alt dette gjort etter kl. 2130 på kvelden.

Roar Johansen

Roar Johansen

Roar Johansen er daglig leder i Alta Golfklubb.

Les flere innlegg

Sesong åpning av vår bane

Mandag 23.05 kl. 1700 innkalles det til åpnings dugnad. Arbeidsoppgaver: Raking 3-4 meter rundt alle greener. Ta med løv rive. Kvist plukking på banen. Plukking

Les mer »