Roar Johansen er daglig leder i Alta Golfklubb.

Resultater FM og FGT 2019

Facebook
Twitter

FGT runde 5 og 6 og Finnmarks mesterskapet 2019 ble spilt i Lakselv denne helga. Fra vår klubb ble Heidi Johansen Finnmarks mester 2019 etter en spennende søndag. Hun vant med 2 slag forran Vivian Wara Varanger golfklubb og nr 3 ble Gunn Persen fra North cape og Alta GK

Herrer A var det Ørjan Mathisen fra North Cape som ble FM mester. Øystein Eriksen og Ken Ingebrigtsen kom på en flott 3 og 4 plass.

Herrer B spilte Widar Hansen seg til en flott 4 plass

Damer B klarte Lillian Nora en fin 2 plass og Helene Røkenes tett i hel på en fin 3 plass.

Senior Herre klarte Bår Røkenes å spille seg til en god 2 plass og Arne Hammari til en 5 plass

Sammenlagt plassering FGT 2019

Heidi Johansen spilte seg til en god 3 plass sammenlagt i klasse A.

Kirsten Wirkola klarte å spille seg til en fin 2 plass sammenlagt i klasse B.

Lillian sin plassering gjorde at hun fikk en fin 3 plass klasse B.

I seniorklassen spilte Jens Harald Hansen så godt at han ble nr 1 i klassen

Også i side konkurransene gjorde vi det meget godt.

Nermest pin Jo Strand

Longest Drive Damer Veronika Johansen

Longest Drive Herrer Arne Hammari

Alta Golfklubb gratulerer alle sammen. Totalt var vi 31 spillere fra Alta, det er kjempe bra. Jeg har premier på kontoret til de som hadde reist når premiene ble delt ut.

Les flere innlegg

Spilleformer

Det er kommet inn ønske til klubben om flere spilleformer spesielt på Fagtrykkgolfen. Turneringskomiteen jobber med saken og det vil kunne sees i Golfbox når