Veien til golf

Har du lyst til å spille golf?

Golf er en sosial og trivelig idrett, som gir deg mange flotte naturopplevelser. Samtidig holder du deg i form og forskning viser at golfere, statistisk sett, øker livslengden med omtrent 5 år.

Som i all annen idrett, må man trene for å bli god. For å utvikle dine ferdigheter, er det nødvendig å bruke tid på trening, få tips fra instruktører og å være tålmodig.

Veien til golf-kurset

Norges Golfforbund og klubbene endrer opplæringen for Veien til Golf  (VTG). I 2021 er Alta Golfklubb tatt ut til å være en av 10 pilotklubber for å teste ut nytt VTG kurs for sine medlemmer.

Det inkluderer følgende opplæringsløp:

1. E-læringsmodul på nett hvor kursdeltageren leser og løser oppgaver.
  1. 5 timer med kurs hvor en av våre golftrenere/instruktører har fokus på grep, oppstilling, balanse, ballpossisjon, sikte, nærspill og lange slag.
  2. Medlemmet ønsker seg en fadder fra vår klubb. Det kan være hvem som helst, gjerne en som kursdeltager kjenner. Medlemmet må ha under 36 i handicap  (HCP). Kjenner deltageren ingen hos oss vil vi plukke ut en fadder. Hovedfokus fadderen har er spill på banen,  etikette på og utenfor banen, regler og sikkerhet.

Trykk her for å melde deg på Veien til golf-kurset.

Meld deg gjerne inn i vår Facebookgruppe. Der publiserer vi mye informasjon. I tillegg er vi også tilgjengelig på mail og telefon.

Her finner du en oversikt over neste Veien til golf-kurs