Veien til golf

Har du lyst til å spille golf?

Golf er en sosial og trivelig idrett, som gir deg mange flotte naturopplevelser. Samtidig holder du deg i form og forskning viser at golfere, statistisk sett, øker livslengden med omtrent 5 år.

Som i all annen idrett, må man trene for å bli god. For å utvikle dine ferdigheter, er det nødvendig å bruke tid på trening, få tips fra instruktører og å være tålmodig.

Veien til golf-kurset

Norges Golfforbund og klubbene endrer opplæringen for Veien til Golf  (VTG). I 2021 er Alta Golfklubb tatt ut til å være en av 10 pilotklubber for å teste ut nytt VTG kurs for sine medlemmer.

Det inkluderer følgende opplæringsløp:

1. E-læringsmodul på nett hvor kursdeltageren leser og løser oppgaver.
  1. 5 timer med kurs hvor en av våre golftrenere/instruktører har fokus på grep, oppstilling, balanse, ballpossisjon, sikte, nærspill og lange slag.
  2. Kursdeltageren ønsker seg en fadder fra vår klubb. Det kan være hvem som helst, gjerne en som kursdeltager kjenner. Fadderen må ha under 36 i handicap  (HCP). Kjenner deltageren ingen hos oss vil vi finne en fadder. Hovedfokus fadderen har er spill på banen,  etikette på og utenfor banen, regler og sikkerhet.
  3. Veien til Golf-kurset er gratis for de som melder seg inn i Alta Goflklubb. Ønsker du å komme til oss kun for å ta kurset, er kostnaden 1500 kr.
  4. Vi gjør oppmerksom på at når du har meldt deg som medlem i klubben, løper ditt medlemskap til det blir sagt opp. Fristen for oppsigelse er 20. desember, for at medlemskapet ikke skal løpe påfølgende år.

Trykk her for å melde deg på Veien til golf-kurset.

Meld deg gjerne inn i vår Facebookgruppe. Der publiserer vi mye informasjon. I tillegg er vi også tilgjengelig på mail og telefon.

Her finner du en oversikt over neste Veien til golf-kurs